Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/taekwondocastellet.com/web/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141 Avís Legal

Dades identificatives

 • El CLUB TAEKWONDO CASTELLET es una entitat esportiva dedicada a l’ensenyament de Taekwondo i Defensa Personal.

 • CLUB TAEKWONDO CASTELLET es troba inscrit al Consell Català de l’Esport amb número de registre 11857, federat a la Federació Catalana de Taekwondo amb número de llicencia de club 1852 i amb CIF G63274963

 • CLUB TAEKWONDO CASTELLET està domiciliat a efectes de notificacions a Carrer Poeta Maragall s/n de Sant Vicenç de Castellet (08295) Barcelona i és el responsable únic de la gestió i funcionament del lloc web www.taekwondocastellet.com.

 • Altres dades de contacte a disposició pública són el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i el número de telèfon 620.356.639

Usuaris

L'accés i / o ús d'aquest portal atribueix la condició d'USUARI, que accepta, des d'aquest accés i / o ús, les Condicions Generals d'Ús aquí reflectides. Les esmentades Condicions s'aplicaran independentment de les Condicions Generals de Contractació que si escau resultin d'obligat compliment.

www.taekwondocastellet.com proporciona l'accés a informacions i dades a Internet pertanyents a CLUB TAEKWONDO CASTELLET, o a tercers als quals l'USUARI pot tenir accés. L'usuari assumeix la responsabilitat de l'ús del portal. Aquesta responsabilitat s'estén al us del registre que realitza el CLUB TAEKWONDO CASTELLET per accedir a determinats continguts. Com a conseqüència d'aquest registre, a l'USUARI se li proporcionarà una contrasenya de la qual serà responsable, comprometent-se a fer un ús diligent i confidencial de la mateixa. L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts que el CLUB TAEKWONDO CASTELLET ofereix a través del seu portal i amb caràcter enunciatiu però no limitador, a no emprar-los per:

 • Incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l'ordre públic.

 • Difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic il·legal, d'apologia del terrorisme o que atempti contra els drets humans.

 • Provocar danys en els sistemes físics i lògics de CLUB TAEKWONDO CASTELLET, dels seus col·laboradors o de terceres persones, introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar els danys anteriorment esmentats.

 • Intentar accedir i, si s'escau, utilitzar els comptes de correu electrònic d'altres usuaris i modificar o manipular els seus missatges.

CLUB TAEKWONDO CASTELLET es reserva el dret a denegar o retirar l'accés a portal i/o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d'un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les condicions generals d'ús.

Propietat intel·lectual

 1. Tots els signes distintius, marques, noms comercials, continguts, estructura, disseny i forma de presentació dels elements i qualsevol altra informació que aparegui en aquest lloc web són propietat de CLUB TAEKWONDO CASTELLET per si o com a cessionària i estan protegits pels drets de propietat industrial i intel·lectual.

 2. L'usuari té prohibida la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública i, en general qualsevol altra forma d'explotació dels elements referits en l'apartat anterior sense autorització expressa de CLUB TAEKWONDO CASTELLET.

 3. L'usuari s'abstindrà d'emprar mitjans que puguin suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats i que comportin un risc o dany o inutilització del lloc web i / o els seus continguts.

 4. CLUB TAEKWONDO CASTELLET no es responsabilitza del possible ús inadequat que tercers realitzin d'aquesta pàgina web, ni de la informació que a través d'ella transmetin a tercers. L'ús dels continguts que pugui fer l'usuari i les eventuals conseqüències, danys o perjudicis que poguessin derivar-se, són de l'exclusiva responsabilitat de l'usuari. CLUB TAEKWONDO CASTELLET s'exclou pels danys i perjudicis de tota naturalesa causats als usuaris per l'ús d'enllaços (links), directoris i eines de recerca, que permeten als usuaris accedir a llocs web pertanyents i / o gestionats per tercers així com de la presència de virus o altres codis maliciosos en els continguts que puguin produir qualsevol tipus de danys en el sistema informàtic, documents electrònics o fitxers dels usuaris. CLUB TAEKWONDO CASTELLET es reserva el dret d'exercitar les accions legals que consideri oportunes derivades de qualssevol us il·lícit per part de tercers dels continguts de la seva pàgina web.

Enllaços

 1. En el cas que en nom del domini es disposessin enllaços o híper vincles cap a altres llocs d'Internet, CLUB TAEKWONDO CASTELLET no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas CLUB TAEKWONDO CASTELLET assumirà responsabilitat alguna pels continguts d'algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d'aquests híper vincles o altres llocs d'Internet. Igualment la inclusió d'aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d'associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

 2. CLUB TAEKWONDO CASTELLET es reserva el dret a denegar o retirar l'accés a portal i / o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d'un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les condicions generals d'ús

 3. CLUB TAEKWONDO CASTELLET disposa de comptes de Facebook i Inastagram oficials, així com d'un portal web informatiu propietat de la Diputació de Barcelona. Qualsevol altre pàgina o grup que utilitzi el nom CLUB TAEKWONDO CASTELLET no està autoritzat pel club i per tant aquest no es fa responsable de les publicacions que hi apareguin.

 4. El Club no es responsable de les publicacions de tercers en el Facebook i Inastagram oficials. L'autor de la publicació serà l'únic responsable dels comentaris i imatges que hagi publicat, i en cap cas el club assumirà cap mena de responsabilitat ni reclamació que se'n derivi.

Difusió d'imatges

 1. El Club es reserva el dret de publicar imatges i / o gravacions realitzades durant l'activitat quotidiana i / o esdeveniments, excepte negativa expressa de la persona.

 2. El Club no es farà responsable de la difusió pública de material gràfic, per terceres persones i / o entitats, de les activitats on prengui part ni del que es publiqui fora dels propis canals del club.

Modificació de les presents condicions i durada

CLUB TAEKWONDO CASTELLET podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen.


Amb el suport de:

 

Col·laboradors

Gaudeix d'un 15% de descompte 
(Sol·licita el codi promocional al Club per obtenir el teu descompte)
segueix-nos: 
 

 
 

Aquest lloc web i tot el seu contingut són propietat del Club Taekwondo Castellet i en queda prohibida la reproducció o difusió total o parcial - ©2018

Identifica't

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunes de 18'30 a 19'45h y sábados de 13 a 14h. Clases de defensa personal.

A post shared by TAEKWONDO CASTELLET (@tkd_castellet) on