Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/taekwondocastellet.com/web/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141 Consells i normes

Normes generals

  • Tots els menors de 16 anys s'han de venir a recollir a les portes de la sala. El Club Taekwondo Castellet (a partir d’aquest punt el Club) no es farà responsable, en cap cas, un cop acabin les classes.

  • Si l’alumne ha pres mal fora de l’activitat, teniu l’obligació de notificar-ho a l’equip tècnic per tal de que aquest estigui al cas de la situació i no s’empitjori el seu estat i pugui desencadenar en una lesió més greu. D'igual manera si apareix alguna molèstia durant l'entrenament s'haurà de notificar per evitar que vagi a més.

  • Aquells pares o acompanyants que romanguin dins la sala durant les sessions ho hauran de fer mantenint el màxim silenci possible i no interferint en el desenvolupament de l'activitat. L’aforament per aquest menester és molt limitat, per aquest motiu us podeu trobar que en ocasions no hi pugueu ser-hi.

  • L'alumne sempre ha d'anar equipat amb el dobok sencer (casaca i pantaló) i el cinturó, aquest últim no es posarà si l'equipament no és el reglamentari (es a dir no es pot utilitzar el cinturó si es va amb pantaló de xandall i/o samarreta o jersei de color).

  • Durant el transcurs de les classes els alumnes no podran abandonar la sala llevat autorització explicita dels responsables. Per això han d'accedir amb tot el necessari per al desenvolupament de la mateixa, com ara proteccions i aigua.

  • El Club és qui indica quan es pot modificar l'equipació en els entrenaments (generalment coincidirà amb el canvi horari, estiu-hivern).

  • Tots els actes, com ara examens, exhibicions, campionats..., se faran amb l'equipació complerta (dobok sencer i cinturó, sense samarreta ni mitjons), llevat ordre explícita del club.

  • Les proteccions formen part de l'equipament diari, l'alumne ha d'accedir sempre a la sala amb elles per a la seva possible utilització.

  • Els grups es confeccionen tenint en compte diferents factors per a tal d’aconseguir un grup de treball homogeni, respecteu els horaris assignats pel club.

  • Els horaris i actes del Club sempre es notificaran per circular, whatsapp o correu electrònic, a banda de publicar-los tant en aquesta pàgina web com en el Facebook i Inastagram oficials . Per aquest motiu, i per si no us arriben les circulars per possible descuit dels nens consulteu periòdicament aquests mitjans.


Amb el suport de:

 

Col·laboradors

Gaudeix d'un 15% de descompte 
(Sol·licita el codi promocional al Club per obtenir el teu descompte)
segueix-nos: 
 

 
 

Aquest lloc web i tot el seu contingut són propietat del Club Taekwondo Castellet i en queda prohibida la reproducció o difusió total o parcial - ©2018

Identifica't

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunes de 18'30 a 19'45h y sábados de 13 a 14h. Clases de defensa personal.

A post shared by TAEKWONDO CASTELLET (@tkd_castellet) on